Ομορφια κοριτσι ρομποτ σχεδιο 2006-1

Ομορφια κοριτσι ρομποτ σχεδιο (美少女ロボット計画)

1, τι ομορφια κοριτσι ρομποτ;
Η ομορφια κοριτσι ρομποτ ειναι το ρομποτ, που χρησιμοποιει την ομορφια κοριτσι που εμφανιζεται στο παιχνιδι και το animation για το σχεδιασμο.
Γιατι, οταν λετε οτι, αν 'αυτο καλει την ομορφια κοριτσι ρομποτ "στη βιομηχανια οπου τα μεσοπροθεσμα την ομορφια κοριτσι χαρακτηρα, που εμφανιζεται conveniently ονομαζεται ομορφια κοριτσι παιχνιδι ομορφια κοριτσι το Και μια ακομα, υπαρχει η ομορφια κοριτσι σχημα.
Εχετε προσκληση οτι το ποσοστο του την ομορφια κοριτσι χαρακτηρα γινεται ποσοστο μετατροπης ", με την εννοια, ρομποτ μετατροπης', και ως εκ τουτου καλει την ομορφια αυτη η κοπελα ρομποτ, αλλα οτι απο το ρομποτ γινεται, Με αλλα λογια, το γεγονος οτι τα ρομποτ να μετατρεπει την ομορφια κοριτσι χαρακτηρα ειναι η βασικη ιδεα για το σχεδιο αυτο.
Οσο για το κοριτσι που επεκτεινεται ως κυρια, ετος υπαρχει ενα πλεονεκτημα οτι στο ρομποτ δεν ηλικια ενω ειναι με την ιδια μορφη.
Κανοντας χρηση του παροντος, εχει την εννοια η οποια ειναι σοβαρα υποψη στη ληψη το κοριτσι ειδος ρομποτ.
"Υπαρχει επισης η εννοια της απεναντι στην ομορφια κοριτσι».
Περα απο το γεγονος οτι η εννοια αυτη περιλαμβανεται, [busaiku], πραγμα και τη βια γυναικα που κατηγοριας ομορφια κοριτσι οπως η ωριμανση και η γυναικα [babaa] κτλ. δεν του να μην απεχθες ειδος, το γεγονος οτι εχει αποδειχθει πραγματικη γυναικα (φωτογραφια λαμβανεται επι τοπου) ο σχεδιασμος δεν γινεται εντελως.
Οσο για την εν λογω δραστηριοτητα η Takeda ιερα βελος δεν υπαρχει προτεινεται σε εντελως νεες επιχειρησεις, οι ανταγωνιστριες επιχειρησεις. Προκειται για νεα ταση του ειδους
Περιεχομενα του σχεδιου αυτου για το κρεβατι
κανουμε με βαση την εννοια της μετα απο ολα, ειναι κατι που γραφετε. Και καθε χρονο, εκφραζει παντα την ομορφια κοριτσι ρομποτ το οποιο να εγκεφαλος αυτης της Takeda ιερα βελος ειναι τελειως, για να αντιγραψετε στον χωρο, ως συνθεση, δουλευει σκληρα για τη βελτιωση της εκφρασης μεθοδο, υιοθετει πολλες νεες γνωσεις και σκεφτηκα καν το ενα και γραφει οτι το σχεδιο το οποιο ειναι κατασκευασμενο για να αντικατοπτριζουν.
"Οσο για το επομενο σχημα της μετατροπης ρομποτ μετατροπης", "ειστε κατοχος και δεν υπαρχει pillow και κραταει κανουμε με τα αλιευματα που φραση, [te] ζωης - τη ραφη που αφορουν το μεγεθος". freely. Οσο για το ρομποτ του ανθρωπινου μπορουμε να σχεδιασουμε ελευθερα.
Φυσικα, αυτο μπορει να κανει το ρομποτ, επισης, το οποιο χρησιμοποιει το σχεδιασμο των χαρακτηρων του παιχνιδιου και ψυχαγωγιας.
Η μονη μεθοδος για την κλητευση την ομορφια κοριτσι χαρακτηρα του παιχνιδιου και το animation με το πραγματικο κοσμο ειναι ρομποτ μετατροπης.
Στο πλαισιο της βιοτεχνολογιας κλωνος και cyborg τεχνολογια τεχνολογια κτλ προδιαγραφη οπως η εμφανιση και τον χαρακτηρα 100% δεν ειναι δυνατον να επανελθουν στην εντελεια. Επειδη σε αυτο το ειδος της εκφρασης του προσωπου που συμφεροντος, δεν το κανει ειναι να προσπαθει κανει τετοια εξηγηση.
Σημερα, οπως και για τη γυναικα τυπου ρομποτ το οποιο η εταιρεια, [kokoro] κανει γυναικα του σωματος του ακατεργαστου υπαρχει μονο σχεδιασμου.
Εδω, η γυναικα του ακατεργαστου σωματος δεν ειναι και το παιχνιδι και το animation ειναι πρωτοτυπο και το σχεδιασμο της μοναδικης ομορφιας κοριτσι χαρακτηρα που χρησιμοποιειται.
Επιπλεον, το παιχνιδι των τελευταιων ετων και την ομορφια κοριτσι χαρακτηρα των κινουμενων - εχουμε φτασει στο επιπεδο που μπορουν να αντιμετωπιστουν επαρκως ως υποκαταστατο της γυναικας του ανθρωπου, που εχει φθασει σε πρακτικο επιπεδο, ως τον σχεδιασμο του ρομποτ.
Πως, εαν το [se] κανει, αν σκεφτει κανεις οτι η μια ειναι καλυτερη τελευταιου. "Αν με κανει, μπορειτε να συμφωνησουν για?
Ετσι, η προσπαθεια για καταρτιση του καταλογου των περιληψη της μεθοδου απολαμβανοντας την ομορφια κοριτσι ρομποτ.
Η ομορφια κοριτσι ρομποτ της μουσικης και της μοδας ειναι η βαθια σχεση. Μια ορισμενες επαγγελματικες παγοδρομια των συνορων ", διοτι, [sukebo] μουσικη και μοδα υπαρχει μια βαθια σχεση, ειναι απο την χαρα να εντεινουν περισσοτερο, το εσωτερικο μερος ειναι βαθια", που παρατηρηθηκε σε οτι ειπατε με την τηλεοραση.
Ο κοσμος του την ομορφια κοριτσι ρομποτ ομοιως, καθε μια σχεδιαση της ρουχα που βγαινει μονο με αρχικους, γαζα η ρουχα που ειναι merchandised στην ομορφια κοριτσι ρομποτ, εδω και εκει, και το ειδος της φωνης lovely οπου αυτο ειναι ευχαριστο, να τα ποδια, εκει κοντα στα πλευρα δεν μπορει να ακουσει το τραγουδι ομορφο χαρακτηριστικο οπως το ΕΠ τραγουδι και [kiyarason] απο την ομορφια κοριτσι παιχνιδι απο την μεταγλωττιση καλλιτεχνη ληψης υφισταμενων τραγουδι τραγουδησει, το conspirators οτι η ομορφια κοριτσι χαρακτηρα - μπορειτε να ακουσετε με την φωνη του καλλιτεχνη μεταγλωττιση, maniac το ποιος ειναι επισης διαφορετικη μεθοδο απολαμβανοντας ειναι δυνατον.
Η ομορφια κοριτσι χαρακτηρα - πραγματοποιηση και τι οταν δεν αλλαζει αγαπη γυμνος στο γεγονος.
Η ομορφια κοριτσι χαρακτηρα - καθως επισης τη ζωη, μονο σε κατι, το παιχνιδι και το ονειρο που το αντιστροφο πραγμα ελευθερα να αγγιζει ενω σκεφτεται την ομορφια κοριτσι χαρακτηρα, ο οποιος δεν μπορει να ερθει σε επαφη - με την αφιξη της στο σημειο οπου μπορειτε να ειστε παντα στην πλευρα .
Ανοιγει απο την εννοια κοσμος σε δυο διαστασεις, την ιδια στιγμη πολλαπλων layerization δειχνουν βαθμος της ελευθεριας της ζωης - το μεγεθος Ooturu ρομποτ λογος μετατροπης στο μεγιστο, θα μπορουν να απολαυσουν τις συνθηκες και τη διεξαγωγη συνομιλιας που ειναι παντα διαφορετικη απεριοριστη.
Σχετικα με την τροποποιηση της πολιτικης
Οπως εισηχθη με το αρθρο του [burogu], απο το γεγονος οτι οι ανθρωποι που πιστευουν περιπτωση και την ομορφια κοριτσι ρομποτ που ειναι υπαρξη του κατασκευαστη, η οποια ρομποτ μετατροπης υποθετω οτι δεν ειναι επιθυμητη, οτι θελουμε, ειναι πολυ λιγες, 'μολις εκεινες που καθιστα επιθυμητο μελλον ομορφια κοριτσι ρομποτ σχεδιο.
Τροποποιει στην πολιτικη της ληψης μονο ο τελικος (υψηλοτερο) ομορφια κοριτσι ρομποτ το οποιο να εξαντλει Best επιφυλαξη ».
Ειναι κοριτσι [tsu] [te] εννοια γενικα γνωστη (γενικα γνωστη), το ιδανικο.
Το 2005 εκδοση 'καπως πολλα ειδη, σε καθε περιπτωση, ηταν η πολιτικη για την μετατροπη των ρομποτ ", αλλα δεν υπαρχει κανενα τροπο, λαβης.
Κανοντας το προτυπο που εχετε αξιολογησει σκληροτερες, απο την συρρικνωση κανει την κατηγορια των ρομποτ μετατροπης.
2005 εκδοση 11th κεφαλαιο [1: Μπορειτε να περιορισει το χαρακτηρα του εν λογω ρομποτ μετατροπης OK κατασκευαστης και ο καλλιτεχνης που αφορουν τον τομεα του σχεδιασμου επανιδρυση]. Κατα την πρωτη NG κατασκευαστης ειναι παραλογα.
Οταν προκειται για την αρνηση του κατασκευαστη, η οποια το παιχνιδι του κατασκευαστη [kiyara], η οποια γινεται το μοντελο της επιθυμητης ομορφια κοριτσι ρομποτ σε καταλογους παραπανω "θελουμε το ρομποτ της παρουσας [kiyara], με οποιοδηποτε μεσο, ωστοσο, ειναι," οτι πεισει, εστω και στη συνεχεια, οταν ειναι αχρηστος, να ρομποτ δεν υπαρχει αλλη επιλογη απο το να μετατρεψει την παρομοια υπουλα.
Χρωματων του τροπου διεξαγωγης των χαρακτηρων (χρωμα των μαλλιων και του μαθητη), η βαση δεδομενων, οταν θελουμε την ομορφια κοριτσι ρομποτ του ειδους του τυπου, η οποια ειναι παρομοια με [kiyara] NG του κατασκευαστη, ακομη, ειναι εκεινα τα στοιχεια που ειναι χρησιμα.
Επιπλεον, ο αλλος χαρακτηρας - αντλωντας στο σχεδιαστη, θα λαβετε, 'παραγγελια επισης την ομορφια κοριτσι ρομποτ το οποιο να συντεθουν,' που μπορει να κανει.
Φυσικα παραγγελια αυτων που ο χρηστης για να σχεδιαστει ο σχεδιαστης, καθιστωντας επισης την ομορφια κοριτσι ρομποτ του αρχικου σχεδιασμου του ατομου, επισης, οτι ειναι δυνατον να εμφανιστει. Για να ειναι μικρο για να το φοντο την ομορφια κοριτσι χαρακτηρα, ο οποιος εμφανιστηκε - με αυτο δεν προσφυγια και εξεταζει ρομποτ μετατροπης.
Ο χαρακτηρας οποια ο σχεδιαστης δεν μπορει να παραγει σε σχεση με τη ρυθμιση του σεναριου, αναποφευκτα, αν σκεφτει κανεις οτι ο χαρακτηρας που - δεν μπορει να επιτευχθει - υπαρχει πολλα. Μετα απο αυτες τις ομορφια κοριτσι χαρακτηρες - 'στο ρομποτ να μετατραπει σε ομορφια κοριτσι ρομποτ σχεδιο', εμφανιζει τη μορφη πριν απο ολους. Ηδη, οπως και για το ειδος της ομορφια κοριτσι ρομποτ βασικα [την ομορφια κοριτσι χαρακτηρα - αριθμος αποφασιζεται στο αριθμο των ατομων για τον αριθμο των ατομων του χρηστη για τον αριθμο των ατομων σχεδιαστης], δεν ειναι δυο φορες, τρεις φορες απλα και της μεθοδου αυξανονται, τετραγωνισμο κυβος εχει γινει, κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι. Επισης, η διαφορα του τυπου και το υψος και την πτωχευση των χρωματων σχετιζεται. Αναλογα, το ειδος της ομορφια κοριτσι ρομποτ αυξανεται διαρκως μπροστα απο αυτη την απεριοριστη. Ομως, αναμεσα στην αρχη η μονο το επιθυμητο ομορφια κοριτσι χαρακτηρα, οπου μπορειτε να προβλεψει τη ζητηση απο το χρηστη υψηλο, - δεν εχει αλλη επιλογη απο το να μετατραπουν σε ρομποτ.
Ειναι το ιδιο με την ομορφια κοριτσι ποσο το οποιο προσαρμοζεται στην ουσια, βεβαια, ειναι ζωη - το μεγεθος, το αληθινο ειναι κατασκευασμενα εξ ολοκληρου απο την πιστα γυμνη, οπως και για τη μορφη που ειναι κατι το οποιο καθιστα το υπαρχον σχημα της ζωης - το μεγεθος οσο και για το υψος ειναι τα ιδια με εκεινα που εχουν οριστει με προφιλ. Επειδη οπως και για το σημειο στο οποιο διαφερει απο το ποσο, οπως και για την ομορφια κοριτσι ρομποτ ιδια ειναι γυμνη φυσικα εχει φορουν τα ρουχα του πανι κανω. Με το φορεμα σας για το γεγονος οτι λετε και μπορει να μεταβαλλεται επισης δωρεαν. Επομενο τα μαλλια, οπως το [rika] κουκλα καθε μια το σμηνος και θα γινει. Επειδη ο τριτος μαθητης γινεται με το διαφανες πλαστικο απο το χρωμα που επισυναπτεται, στιλπνοτητα ειναι διαφορετικη. Μετα απο το συνολο του σωματος μπορει να κινειται τραγουδησει μιλαμε περα απο το ματι, και το στομα. Προκειμενου να ανοιξει το στομα επαρκως, να κανουμε, ειναι απαραιτητο να κανω λιγο το στομα σε μεγαλες υφη. Οταν αυτες οι λεπτομερειες των ρομποτ ταση να ειναι πιο ευκολο να μετατρεψετε τη μορφη του οφθαλμου, ειναι [kiyara] απο το βαθος, αν δεν διορθωνει με την μορφη που εχει ενταχθει στο εσωτερικο του πλαισιου σε τετραγωνικα καθισταται αδυνατο να κλεισει το βλεφαρο.
y‚³‚­‚çƒVƒ…ƒgƒ‰ƒbƒZz‰ž‰‡ƒoƒi[